Bromas graciosas para hacer a los amigos

Izigravanje prijateljev

Tehnologija ima v vsakdanjem življenju veliko praktičnih uporab, vendar lahko počne tudi veliko drugih stvari, za katere ne vedo vsi. Samo z uporabo mobilnega telefona lahko na veliko načinov izigrate svoje prijatelje in družino.
Odličen primer tega je na primer spreminjanje maminega telefona, tako da lahko vsakič, ko vtipka “ne”, to popravite v “da”. To je nevarna moč za najstnika, vendar moraš biti pri tem zahrbten.
Ideja je, da pošlješ besedilo pesmi, na primer “poljubil sem dekle” ali kaj podobnega, in počakaš na odgovor. Nato pošlješ naslednjo vrstico pesmi. Pomaga, če izberete pesem, ki je morda ne bodo takoj prepoznali po prvi vrstici.

Enostavne potegavščine

Če ste tako kot jaz verno gledali televizijsko oddajo “Pisarna”, vam je klasični trik s sešivalnikom v želeju zagotovo znan. To je pravzaprav to, kar opisuje ime: Preprosto pripravite serijo želeja, vendar poskrbite, da je sešivalnik vašega sodelavca skrit v kalupu.
Vsako podjetje ima zgodbo o tej smešni pisarniški potegavščini iz preteklosti. Ne glede na to, ali že zgodaj raziskujete prvoaprilsko šalo ali pa se počutite malce zvijačno, je čas, da tudi vi poskrbite za svojo potegavščino. Tukaj je nekaj idej.
Ko je noč čarovnic za vogalom, se te karamelne čebule ne morejo kosati z drugimi triki (ali priboljški). Vsako čebulo potopite v karamelo – če jo želite še dodatno zamaskirati, lahko najprej pobarvate z rdečo barvo za živila – in na sredino prilepite paličice za sladolede. Vaši sodelavci ne bodo opazili razlike, vendar se bodo spraševali, zakaj zaradi teh karamelnih jabolk tako jočejo …
Ko govorimo o noči čarovnic, vam predstavljamo, iz česa so resnično narejene nočne more. Nicolasa Cagea je danes v skupnosti memejev zlahka najti. Natisnite njegovo najbolj navdušeno sliko in mu dovolite, da pozdravi vsakogar, ki se odpravi na stranišče.

Šaljive igrice za prijatelje prek besedila

V prejšnji službi sem to storil nekajkrat in bilo je smešno. Če sodelavec odide od računalnika in ga pusti odklenjenega, pojdite v nastavitve miške in spremenite primarno ikono kazalca v ikono za nalaganje, tako da bo vedno videti, kot da računalnik razmišlja.
To sem storil lani. Delam v restavraciji. Imamo stekleničke z razpršilom s svetlo roza raztopino, ki jo uporabljamo za čiščenje miz in podobno. Vzel sem čisto novo in jo napolnil z razredčeno roza limonado.
To sem pred nekaj leti storila svojemu pastorku. Nekaj dni pozneje je bil na poti do zavarovalnice, da bi preveril, ali bodo krili škodo, ko je začelo deževati. Instinktivno je poskušal zavihati okno in na njegovo presenečenje se je nedotaknjeno okno zavihalo v redu.
Na spletnem portalu Craigslist objavite oglas o garažni razprodaji pri prijateljih. Prodaja se odpre v soboto ob 7. uri zjutraj. Sredi noči, v petek zvečer, izpraznite vse, kar imate v garaži, in jih postavite na njihovo dvorišče. Po soseski postavite napise za garažno razprodajo, ki napovedujejo razprodajo. Ob 7. uri zjutraj bodo na vrata potrkali in jih vprašali, ali je njihova garažna razprodaja, o kateri nimajo pojma, da se dogaja, odprta ali ne.

Povratne informacije

Ni treba biti otrok, da bi se lahko šalil s prijatelji in družinskimi člani; tudi odrasli radi delajo preglavice. Ključno je, da je vaša potegavščina smešna in ne škodljiva. Izogibajte se nesramnim, nevarnim, škodljivim ali bolečim trikom in vedno imejte v mislih svoje občinstvo. Naslednji triki so kot nalašč za malce norčave zabave odraslih.
Večer, preden nameravate izvesti to potegavščino, v skledo nalijte žitarice in mleko. Nato skledo čez noč postavite v zamrzovalnik. Naslednje jutro se ponudite, da boste pripravili zajtrk, in pred svojo “žrtev” postavite zamrznjene kosmiče in žlico. Opazujte in uživajte, ko bo poskušala ugrizniti.
Na uho ali ustnik telefona položite nekaj lepljivega, na primer zobno pasto ali arašidovo maslo. Ne uporabljajte žvečilnih gumijev, saj se lahko ujamejo v lase žrtve in jih ni mogoče izprati. Prepričajte se, da oseba ni alergična na vse, kar ste nanesli na telefon. Nato osebo pokličite in opazujte njeno reakcijo.
Spalnico “žrtve” napolnite z baloni. Za najboljši učinek izberite balone, napolnjene s helijem. Za izvedbo tega trika boste morda morali najeti rezervoar s helijem. Ko bo oseba odprla vrata spalnice, bodo baloni priplavali ven.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad